Feb 4, 2023, 19:54

Mircea Geoană: Cioloş e prizonierul lui Dragnea iar liberalii sunt ipocriţi

geoana

Mircea Geoană, preşedintele PSRO, îi acuză pe liberali că sunt vinovaţi pentru că anul acesta primarii vor fi aleşi într-un singur tur, deoarece ei au susţinut legea privind alegerile locale cot la cot cu PSD.

„PSRO susține alegerea în două tururi din motive de reprezentativitate sporită oferită viitorilor primari. Principial vorbind însă, apelararea la o OUG nu este o soluţie democratică. Nu întotdeauna scopul, chiar şi unul nobil, scuză mijloacele. O lege aprobată în Parlament este calea corectă de urmat. În acest fel, şi PNL va avea ocazia de a-şi repara greşeala făcută în 2015, când a votat legea alegerii primarilor într-un singur tur alături de PSD.”, a declarat Mircea Geoană.

Acesta arată că „amenințarea PSD cu boicotarea alegerilor locale dacă alegerea primarilor în două tururi va fi pusă în practică, este un teatru de prost gust, o cacealma pe care Liviu Dragnea o joacă pentru a-l ține pe premierul Cioloș în șah”

“Nu au nici cea mai mică intenţie să nu participe la alegeri, ci încearcă să-l ţină pe primul ministru prizonierul promisiunii făcute în schimbul votului de la investitură şi a unei iluzorii susţineri în Parlament. Aşa se întamplă când te faci frate cu dracul ca să treci puntea – vine înapoi şi îţi cere taxă de trecere”  a declarat fostul ministru de Externe.

 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares