Mai 28, 2023, 16:32

Nepotul lui Nelson Mandela, arestat după ce ar fi violat o minoră într-o toaletă

KnoPd64e

Mbuso Mandela a fost arestat preventiv după ce o tânără de 15 ani l-a acuzat că a violat-o în urmă cu mai bine de o săptămână, într-un restaurant din Johannesburg.

Mbuso Mandela, în vârstă de 24 de ani, a compărut astăzi în fața unui tribunal pentru scurt timp pentru a răspunde la acuzația de violare a unei fete de 15 ani. Va fi tratat ca orice alt cetăţean, în ciuda numelui de familie. Toate drepturile suspectului vor fi respectate în timpul investigaţiei şi arestului”, a declarat pentru AFP purtătoarea de cuvânt a poliției.

Fata ar fi fost urmărită la toaletă de nepotul lui Nelson Mandela, unde acesta a şi violat-o. Angajaţii localului spun că nu au observat niciun incident în noaptea de 7 august, momentul în care ar fi avut loc agresiunea. Mai mulţi martori susţin însă că un bodyguard al mamei sale ar fi intervenit să aplaneze conflictul care s-a iscat în acel moment în restaturant.

„Am vrea să cooperăm, avem 8 camere de supraveghere în restaurant. Problema este că păstrăm înregistrările numai 120 de ore, aşa că până acum au fost şterse”, spune proprietarul restaurantului în care ar fi avut loc violul.

Mbuso a primit 300.000 de dolari după moartea bunicului său, din decembrie 2013. Nelson Mandela a murit pe 5 decembrie 2013 la vârsta de 95 de ani, după ce a suferit un timp îndelungat de infecții respiratorii.

Este cel mai nou scandal care afectează familia Mandela, după moartea bunicului lor. Mandla Mandela, cel mai mare dintre nepoţi, a fost condamnat după ce a bătut în trafic un motocliclist de 40 de ani. Iar două dintre fetele lui Mandela s-au bătut în ultimii 2 ani în instanţă pe impresionanta moştenire a tatălui lor, pentru ca, după un timp, să renunţe la proces.

0 Comentarii

Shares