Iun 4, 2023, 01:07

Nicuşor Dan transformă USB în partid naţional şi ţinteşte eliminarea PNL de pe Dreapta

nicusor

Uniunea Salvați Bucureștiul devine Uniunea Salvați România și va participa la alegerile parlamentare, a anunțat, duminică seara, candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, după ce partidul său a făcut la Bucureşti un scor impresionant, la egalitate cu PNL – 19%

„Nu vrem funcții publice, nu facem asta pentru bani. Facem ceea ce facem pentru binele comun, pentru că actuala clasa politică ne-a dezamăgit de atât de multe ori, încât realmente nu se mai putea. Situația este generală la nivel național. Clasa politică a dezamăgit la nivel național, lipsește o forță politică să reprezinte cetățenii care s-au săturat de un întreg mod de a face politică. Tocmai de aceea, USB devine Uniunea Salvați România și va lupta pentru locuri în Parlament la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Avem ușile deschise pentru toate grupurile de cetățeni care au încercat să lupte cu sistemul, pentru partidele politice noi și sperăm ca împreună cu toți acești oameni să reușim să aducem în Parlamentul României o forță care să îi reprezinte pe cetățenii care sunt sătui de modul în care s-a făcut politică până acum”, a spus Dan în cadrul unei declarații de presă susținute după închiderea secțiilor de votare.

El a adăugat că, în calitate de consilieri locali și generali, membrii USB vor lupta pentru transparență, oprirea jafului public și o relație corectă cu bucureștenii.

„Vreau să îi asigur pe bucureștenii care ne-au votat că nu vom face niciun compromis”, a subliniat e, citat de Agerpres.

A mulțumit echipei de campanie, personalităților publice care au sprijinit USB, sutelor de oameni care au donat bani și celor care s-au implicat în strângerea de semnături și desfășurarea campaniei. Nicușor Dan a subliniat că USB e formată din oameni care nu au mai făcut politică până acum, oameni care sunt competenți în meseria lor și care fac un sacrificiu față de cariera lor intrând în politică pentru a apăra binele public.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares