Ian 27, 2023, 10:01

Numărul deceselor în tragedia Colectiv continuă să crească. Jurnalista trimisă în Israel a murit

colectiv artificii

Jurnalista şi fotografa Teodora Maftei a murit la clinica din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută, numărul persoanelor care au decedat în urma incendiului din clubul Colectiv ajungând la 46.

Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum. A fost resuscitat timp de 70 de minute, atât în aeronava care trebuia să-l ducă la o clinică din Elveţia, cât şi în ambulanţa care îl transporta spre Spitalul de Arşi.

Bogdan Enache este al treilea membru al trupei Goodbye to Gravity care îşi pierde viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv, după Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru. Ceilalţi doi membri ai trupei sunt grav răniţi.

Toţi cei 10 răniţi în incendiul din Colectiv care au fost transferaţi duminică au ajuns cu bine în Marea Britanie şi Norvegia, medicii din Londra care i-au aşteptat la aeroport fiind impresionaţi de modul în care au fost transportaţi, a declarat luni pentru MEDIAFAX secretarul de stat Raed Arafat.

Raed Arafat a precizat că luni are înâlnire cu alte echipe de doctori din Germania şi Franţa, pentru a se stabili dacă alţi răniţi vor putea fi transportaţi în străinătate sau rămân să îi îngrijească în ţară.

83 de persoane rănite sunt încă internate, în spitalele din Bucureşti, dintre care 15 sunt în stare critică, şase în stare gravă şi 61 sunt stabilizaţi.

Noi înregistrări video din timpul concertului pe care trupa Goodbye to Gravity l-a susţinut, în seara zilei de 30 octombrie, în clubul Colectiv, au fost urcate pe YouTube, cu titlul „Goodbye to Gravity ultimele clipe petrecute în Club Colectiv”.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares