Dec 7, 2021, 20:06

A murit toboşarul trupei Good Bye to Gravity. Numărul deceselor în tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 45

club colectiv

UPDATE Toboşarul trupei Good Bye to Gravity a făcut stop cardiorespirator în zbor spre Elveţia, unde urma să fie tratat pentru rănile grave din clubul Colectiv. Avionul s-a întors în România şi în ciuda eforturilor medicilor, acesta a decedat după mai multe încercări de resuscitare.

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 44 de morţi, după ce doi răniţi internaţi la Spitalul „Floreasca” din Capitală au murit astăzi, iar un altul a decedat la Spitalul de Arşi. Sâmbătă au murit nouă persoane. Doi pacienţi de la Spitalul de Arşi au murit ieri, la primele ore ale dimineţii, apoi fiind anunţat un nou deces la Spitalul Universitar. În următoarele ore, secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că doi pacienţi dintre cei transportaţi în Olanda au decedat, după aterizare. În următoarele ore au mai murit patru persoane, două de la Spitalul Floreasca, un tânăr de la Spitalul de Arşi şi o tânără internată la Spitalul ”Bagdasar”.

Persoana rănită în urma incendiului din Clubul Colectiv a murit în noapte de sâmbătă spre duminică, conform unor surse medicale. La Spitalul de Arşi au decedat, sâmbătă, alte trei persoane- Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) şi Alexandru Chelba (33 de ani).

Dr. Sarah Pape, medicul britanic specialist în chirurgie plastică și arsuri, a afirmat vineri, la București, că Marea Britanie poate prelua 12 dintre răniții în club Colectiv.

O altă echipă de medici norvegieni a venit în România la rugăminţile unui tânăr român din Bergen care i-a implorat să vină şi să evalueze starea victimelor.

O altă echipă de medici belgieni a evaluat starea răniţilor din spitalele Capitalei şi a propus transferul în spitale din Olanda şi Blegia, într-o primă etapă, pentru 18 bolnavi, dar o familie a refuzat transferul, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat Raed Arafat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares