Iun 7, 2023, 22:32

O angajată a guvernului brazilian o rupe la fugă când reporterul îi spune că a chiulit și că a fost filmată

brazil

Totul a început cu un reportaj despre mai mulți funcționari ai guvernului local din orașul Goia care ar fi plătiți degeaba. Dar filmarea cu o femeia care fuge de reporterul care o dă în vileag a făcut înconjurul Braziliei.

Jurnalista a încercat să o intervieveze pe femeia prinsă în flagrant, cerându-i socoteală pentru comportamentului ei. Reporterul i-a dezvăluit că a fost filmată timp de 3 zile în care funcționara mergea la serviciu doar ca să ponteze și se mai întorcea doar pentru a efectua aceeași operațiune, ore mai târziu.

Reporter: Unde lucrați?

Moraes: Unde lucrez? De moment nu am serviciu.

Reporter: Dar v-am văzut deja venind de două ori aici, pentru a treia ora în această săptămână. Mergeți la Guvern, pontați și plecați.

Moraes: Nu, nu am făcut asta niciodată.

Reporter: Doamna, așa ați făcut. Avem totul filmat. Am filmat totul.

Este momentul în care funcționara a rupt-o la fugă și nu s-a mai oprit ca să dea explicații. Reporterul a alergat minute bune după femeia prinsă în flagrant. Dar nu a putut să țină pasul cu ea și, împreună cu cameramanul, a renunțat.

Scena a ajuns însă un fenomen național. Imediat a fost creat și un joc online care este accesat zilnic de zeci de mii de brazilieni.

 

 

0 Comentarii

Shares