Mai 18, 2021, 11:10

O femeie care purta vălul islamic, dată afară de la un miting al lui Donald Trump VIDEO

rose hamis musulmana trump

Rose Hamid, o stewardesă în vârstă de 56 de ani, s-a ridicat în picioare în timp ce Donald Trump vorbea despre subiectul refugiaţilor sirieni care fug de violenţele din ţara lor, miliardarul sugerând că sunt toţi membri ai ISIS.

Chiar dacă femeia nu spunea nimic, susţinătorii lui Trump au început să scandeze numele candidatului lor şi au început să o huiduiască. Alături de Hamid s-a ridicat şi un bărbat care era aşezat lânga ea, ambii participând la un protest mut.  Cu toate acestea, cei doi au fost scoşi din sală. O persoană strigând „Ai o bombă, ai o bombă”.

„Urâţenia a ieşit rapid la suprafaţă şi e îmspăimântător”, a declarat musulmanca care purta un tricou cu mesajul: „Bună ziua, vin în pace”. Mai mult, femeia avea pe haine şi celebrul simbol al evreilor, Steaua lui David, pe care scria „musulman”.

„Conceptul de a pune musulmanii în anumite categorii şi a îi eticheta aduce aminte de mentalitatea nazistă”, a spus Hamid pentru CNN.

Un reprezentant al poliţiei s-a apărat spunând că femeia a fost escortată afară pentru că personalul campaniei lui Trump a cerut ca oricine deranjează să fie scos din sală.

„E atâta ură în jurul nostru. E incredibil. E ura lor, nu e ura noastră”, a punctat Trump.

Trump a fost ridiculizat când şi-a lansat campania pentru fotoliul de la Casa Albă acuzându-i pe mexicani că-şi trimit „violatorii şi criminalii” în Statele Unite, însă declaraţiile xenofobe i-au adus puncte în sondaje.

Acesta a fost aspru criticat după ce a sugerat că unele moschei ar trebui să fie închise, iar musulmanii din Statele Unite monitorizaţi sau chiar să le fie interzis, temporar, accesul în Statele Unite.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares