Oct 24, 2021, 15:50

Oprescu, înlocuit de Marin Ştefănel Dan la primărie

Sursa Facebook Stefanel Dan Mihai

Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin este primarul interimar al Capitalei. Acesta a fost votat de membrii Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), obţinând 39 de voturi. Ştefănel Dan Marin a fost singurul candidat pentru funcţia de primar interimar al Capitalei, după ce viceprimarul Cornel Pieptea(PNL) a demisionat.

El a candidat la funcţia de viceprimar alături de consiliera independentă Julia Zorkoczy, după demisia viceprimarului Cornel Pieptea.

Celălalt viceprimar al Capitalei, Dan Darabonţ (PSD), a anunţat că partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar.

Marin Ştefănel Dan s-a născut pe 19 iulie 1976 în Turnu Magurele, Teleorman. Acesta a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative, fiind licenţiat în Ştiinţe Administrative, în anul 1999 la Universitatea Bucureşti.

stefanel
A intrat in politica în 2008, însă nemulţumirea faţă de partidul în care intrase iniţial l-a determinat să treaca la PP-DD, partid absorbit de UNPR in iunie 2015. Din 2012 acesta ocupa funcţia de consilier general al Capitalei.

0 Comentarii

Shares