Iul 6, 2022, 14:05

Osanale pentru Dâncu în Parlament: „Sunteţi un umanist, cunoaşteţi oamenii”

dancu

Vasile Dâncu a beneficiat, imediat după sosirea la Parlament, de linguşelile transpartinice ale politicienilor, în comisiile de administraţie fiind practic ridicat în slăvi pentru competenţa sa excepţională.

Vicepreşedintele PNL, Ioan Oltean, a ţinut să se remarce în mulţime, spunându-i noului vicepremier că este perfect pentru această funcţie: „Sunteţi omul potrivit pentru administraţie. Sunteţi un tehnocrat, fără a fi tehnocrat. Sunteţi un umanist. Cunoaşteţi oamenii”

Dâncu a ţinut şi el să îi liniştească pe fani, explicând că a ajuns la spital luni seara din cauza unei căderi de calciu provocată de prea multă muncă.

„În ultima vreme am vrut să-mi termin toate proiectele, am avut de scris la câteva dintre cărţile mele, am avut de scris prefețe la colegi, referate ,şi am lucrat toate nopţile din urmă şi s-a combinat şi cu o demineralizare legată de o dietă, dar mai ales lipsa de odihnă”, a spus Dâncu.

Surse politice susţin că acestuia i s-a făcut rău înainte de audierile din comisiile parlamentare din cauza unei cure de slăbire pe care o ţine de 3 luni.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares