Mar 30, 2023, 10:30

Ovidiu Marincea, de la Realitatea tv la SRI, consilier al lui Hellvig

marincea

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va avea un nou consilier de comunicare, în persoana lui Ovidiu Marincea, fost jurnalist la Realitatea tv. Marincea a părăsit în urmă cu două săptămâni postul de televiziune spunând că pleacă într-o scurtă vacanţă.

Ovidiu Marincea va asigura relaţia lui Hellvig cu presa.

UPDATE:

Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI începând cu data de 17 august 2015 și va coordona comunicarea publică a Serviciului, anunţă SRI într-un comunicat. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune.
„Cu acestă ocazie, Directorul SRI, Eduard Hellvig, a transmis un mesaj de întâmpinare:  ”Îi urez  bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.
Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare,  de aceea  mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului. ” a declarat directorul SRI, citat de comunicatul instituţiei.
”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român. ” a afirmat domnul Ovidiu Marincea”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares