Sep 30, 2022, 22:29

Papa Francisc: Donald Trump nu e creștin. Trump: ISIS o să atace Vaticanul VIDEO

donald-trump-papa-francisco

Papa Francisc îi dă o lovitură lui Donald Trump care l-ar putea îndepărta de electoratul religiolos, spunând că miliardarul aflat în plină campanie electorală nu este un bun creştin.

O persoană care se gândeşte mai degrabă la a ridica ziduri decât să construiască poduri nu este creştin. Aşa ceva nu este în Evanghelie. Aş spune doar că acest om nu este creştin dacă a spus asemenea lucruri”, a spus Suveranul Pontif aflat într-un turneu în Mexic, ţara cea mai criticată de Trump în campania electorală. Miliardarul susţine că dacă ajunge la Casa Albă are de gând să deporteze 11 milioane de mexicani care s-ar afla ilegal în Statele Unite, catalogându-i “drept infractori şi violatori”.

Donald Trump i-a răspuns lui Papei Francisc din Carolina de Sud, acolo unde se află în turneu electoral.

Ca un lider religios să pună la îndoială credinţa unei persoane este dizgraţios. Sunt mândru că sunt creştin şi ca preşedinte nu voi permite atacurile permanente care slăbesc creştinismul, spre deosebire de ce se întâmplă acum cu actualul preşedinte. În momentul în care Vaticanul va fi atăcat de ISIS, cunoscând fiind că este cel mai important trofeu al ISIS, vă promit că Papa şi-ar dori şi s-ar ruga ca Donald Trump să fi fost preşedinte”, a spus miliardarul asigurând că el ar fi eradicat ISIS dacă ar fi fost şef de stat.

Președintele SUA, Barack Obama, a lansat zilele trecute un atac dur la adresa republicanului Donald Trump.

Am încredere în poporul american. El este conştient de faptul că a fi preşedinte este un lucru serios. Nu este vorba despre un talk-show, despre promovare, despre marketing, este dificil”, a spus Barack Obama.

Miliardarul Donald Trump este lider în cursa candidaților republicani pentru nominalizarea la prezidențiale. El a câștigat alegerile primare din New Hampshire și stă bine în sondajul pentru Carolina de Sud, unde republicanii votează sâmbătă.

0 Comentarii

Shares