Mar 25, 2023, 22:47

Parchetul General anunţă că va analiza ADN-ul lui Condrea

condrea

Parchetul General anunţă că va efectua test ADN pentru a afla dacă victima accidentului de duminică este Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

„În cauză urmează a fi efectuate analize ADN. Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare”, se arată într-un comunicat al Parchetului.  Procurorii susţin că „la faţa locului au fost identificate telefoanele victimei, asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziţie informatică, precum şi cartea de identitate şi permisul de conducere ale acesteia”
„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, concluziile provizorii ale autopsiei efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Ilfov au relevat faptul că moartea victimei a fost violentă, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) şi sunt în legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul.
Totodată, concluziile provizorii au stabilit că nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel menţionat mai sus”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares