Dec 1, 2021, 12:08

Parlamentarii PSD, somaţi de Dragnea să îşi retragă semnăturile de pe Legea Gorghiu

foto Cotidianul

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut parlamentarilor social-democraţi să îşi retragă semnătura de pe proiectul de lege al PNL privind prevenţia în sănătate, pe care l-a calificat drept „îngrozitor”, criticând prevederile legate de sancţionarea celor care refuză să participe la program.

„Mie mi se pare ceva îngrozitor, ceva care nu putea să se nască decât în minţile unor oameni care nu au niciun fel de aplecare către cetăţeni, către suferinţă. Dincolo de concept, nu po?i să te gânde?ti că un om trebuie fi pedepsit financiar pentru că nu a participat la o campanie de prevenţie. Trebuie să te gândeşti cum faci ca această campanie de prevenţie, care înseamnă educaţie pentru sănătate, să fie din ce în ce mai eficientă”, a declarat Liviu Dragnea.

El şi-a exprimat dezacordul şi faţă de înfiinţarea unei noi agenţii, care va fi, în opinia sa, doar „o nouă structură, care va devein iar consumatoare de bani publici”.

Propunerea legislativă a PNL privind introducerea unui program naţional de prevenţie în sănătate este semnată de 128 de parlamentari, printre care se numără şi cinci deputaţi PSD: Cioată Cezar, Dumitrache Ileana Cristina, Nassar Rodica, Nichita Cristina şi Tătaru Florin-Cristian.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares