Ian 27, 2023, 22:59

Parlamentarii UNPR fug la PSD. Onţanu îl ameninţă pe Dragnea cu represalii

ontanu

Deputații Liliana Mincă, Tudor Ciuhodaru, Ștefan Dâlcă, Adrian Diaconu, Liviu Codârlă și Ion Pârgaru și-au anunțat, miercuri, decizia de a părăsi UNPR și de a activa în cadrul grupului PSD din Camera Deputaților. Surse din conducerea PSD susţin că au negociat transferul a încă patru parlamentari de la UNPR, printre care si Eugen Nicolicea. Aceştia ar urma să îşi anunţe trecerea la PSD înainte de Congresul UNPR de la finalul lunii. 

Neculai Onţanu a reacţionat furios la demisiile parlamentarilor şi a emis un comunicat plin de amninţări la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea, anunţând că UNPR „va trece la represalii”.

„Constat cu neplăcere o serie de intoxicări și dezinformări apărute în spațiul public în ceea ce privește UNPR și persoana mea.

Vreau să clarific fără niciun fel de echivoc: Nu am negociat și nu voi negocia plecarea mea din UNPR. Nu am negociat cu Liviu Dragnea transferul meu la PSD. În acest moment asigur interimatul funcției de președinte al UNPR și efortul meu și al lui Valeriu Steriu este concentrat pe campania electorală.

Constat că în acest moment UNPR este supus unui asalt mediatic din partea unor răuvoitori care vor să inducă o stare de dezordine în partid. Le transmit tuturor detractorilor UNPR că demersul lor va eșua și îi îndemn, prietenește, să-și vadă de treaba lor.

UNPR nu va asista pasiv la acest comportament agresiv și dacă aceste acțiuni nu se opresc de îndată, ne vom vedea nevoiți să acționăm la rândul nostru.

UNPR este puternic și rămâne unit. Orice altceva este doar un joc penibil de fum și oglinzi puse în scenă de grupuri de interese politice străine UNPR-ului.”, a anunţat Onţanu

0 Comentarii

Shares