Aug 9, 2022, 13:48

Partidul lui Gabriel Oprea face zid în jurul lui Cristian Popescu Piedone, primarul care a autorizat funcţionarea clubului Colectiv

oprea piedone

Colegii din UNPR ai edilului din Sectorul 4, primăria care a eliberat autorizaţia de funcţionare a clubului Colectiv, sar în apărarea lui Piedone. Mai mult, un coleg din UNPR, senatorul Haralambie Vochițoiu (fost PPDD), şi-a bătut joc de o prezentatoare care îi cerea explicaţii în legătură cu modul în care primarul se disculpă sau evită întrebările jurnaliştilor.

Senator UNPR: „Piedone, cine e Piedone? Aaa, actorul? Tocmai a împlinit 86 de ani.”

Jurnalista Realitatea Tv insistă: „Totuşi, nu credeţi că ar trebui sa dea explicaţii?”

Senator UNPR: „Eu zic să-i uram la mulţi ani pentru cei 86 de ani împliniţi.”

Primarul Sectorului 4 recunoaşte că a controlat clubul, dar nu i s-a părut că spaţiul ar fi atât de mare încât să aibă nevoie de avizul pompierilor. Mai mult, Piedone spune că niciun inspector nu a controlat clubul seara pentru că la acea oră nu mai lucrează nimeni.

Procurorii Parchetului instanţei supreme şi poliţiştii au ridicat de la Primăria Sectorului 4 mai multe avize şi acte legate de firma care deţine Clubul Colectiv, în ancheta privind incendiul în urma căruia 32 de persoane au murit şi alte aproximativ 200 au fost rănite.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares