Mar 29, 2023, 20:08

Pisica neagră îi taie calea lui Iohannis în fiecare zi. Preşedintele, mare iubitor de mâţe

PISICA NEAGRA DE LA COTRO

Mâţele îl plac pe Klaus Iohannis şi, cine ar fi crezut, şi Preşedintelui îi plac mâţele. Şeful statului are acasă, la Sibiu, nu mai puţin de 6 pisici. Anul trecut, în timpul campaniei electorale, staff-ul său l-a rugat insistent să facă publică măcar o fotografie cu mâţele, pentru a-si arăta latura umană pe care nu o lăsa să se vadă, însă Iohannis i-a refuzat categoric pe apropiaţii săi.

După ce s-a instalat la Cotroceni ca Preşedinte, la Palat şi-a făcut apariţia o pisicuţă pufoasă, neagră şi jucăuşă, care a devenit deja adevăratul stăpân al Administraţiei Prezidenţiale. Surse din Palat spun că are de partea sa, în afară de dragostea lui Iohannis pentru pisici, şi susţinerea şefului Cancelariei, Dan Mihalache, şi el un mare iubitor de feline.

Ce nu are mâţa neagră încă este un nume, care să o facă la fel de celebră pe cât este motanul Larry de la reşedinţa premierului britanic din Downing Street 10.

Larry este atât de celebru încât turiştii vin să îl admire cum se plimbă sau doarme în faţa clădirii, este personaj principal la evenimentele publice găzduite acolo şi chiar şi ofiţerii care păzesc reşedinţa lui David Cameron au drept misiune să îl recupereze de pe stradă şi să îi deschidă uşa

larry the cat 2

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares