Mar 30, 2023, 11:22

PNL a scos fum alb. Habemus Bușoi

busoi

Organizaţia PNL Bucureşti l-a desemnat, miercuri, pe europarlamentarul Cristian Buşoi candidat al partidului pentru Primăria Capitalei, acesta urmând însă să fie validat de forurile de conducere ale formaţiunii liberale.

Anunţul a fost făcut de copreşedinţii PNL Bucureşti Anca Boagiu şi Teodor Atanasiu, care au precizat că decizia a fost luată în unanimitate, tinându-se cont şi de criteriile de integritate stabilite de PNL.

„Candidatul PNL pentru Primăria Generală a Capitalei este Cristian Buşoi. (Decizia a fost luată -n.r.) în unanimitate, nu au existat nici abţineri, nici împotriviri. Suntem în blockstart, este un moment extrem de important. Îi dorim lui Cristi mult succes şi îl asigurăm de sprijinul întregii organizaţii pentru competiţia în care noi sperăm din toată inima să învingă cu uşurinţă”, a declarat copreşedintele PNL Bucureşti, Anca Boagiu, citată de Mediafax

La rândul său copreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat că desemnarea candidatului s-a făcut având în vedere, în primul rând, criteriile de integritate adoptate de PNL, dar şi şansele de câştig şi potenţialul de creştere în următoare luni ale candidatului desemnat.

Cristian Buşoi a afirmat că Bucureştiul este un oraş sufocat de trafic, care are un sistem de încălzire în criză şi care va pierde mare parte din banii eruopeni pe care putea să îi acceseze în exerciţiul financiar care tocmai s-a încheiat. „Bucureştiul este o capitală care nu a fost până la capăt condusă”, a declarat Buşoi.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares