Mar 25, 2023, 01:11

PNL face lista neagră cu cei care trebuie să dispară din partid. Vizaţi, liderii PDL

caruta pnl

PNL a comandat un audit politic, o analiză pe liderii politici ai partidului, pentru a vedea care dintre ei aduc daune imaginii liberalilor. Cei care vor ieşi prost în această analiză, vor fi obligaţi să facă un pas în spate şi mai ales să nu mai apară în public ca reprezentanţi ai PNL, în presă sau în întâlnirile publice cu electoratul. Cei vizaţi de această analiză sunt liderii fostului PDL, au declarat pentru BreakingNews24 surse din conducerea partidului.

Aliona Gorghiu a vorbit despre acest lucru într-un interviu acordat site-ului ziare. com.

„Vom face o analiză, poate termenul audit nu a fost cel mai fericit, asupra profilului de om politic dezirabil în acest moment. Este posibil ca analiza sa ne arate ca anumite persoane sunt uzate si nu mai trebuie sa fie in prim planul politicii. Ne va arata daca cei care au taiat salarii si pensii sau cei care au participat la suspendarea presedintelui sunt sau nu acceptati de electorat.

In 2016 un partid cu peste 40% in sondaje trebuie sa faca schimbari ca sa tina pasul cu electoratul.

Nu am stabilit cine o va face si nu cred ca decizia privind selectia va fi facuta publica pentru ca ar fi presiunea prea mare. Undeva la jumatatea lui decembrie, inceputul lui ianuarie, sper sa avem concluziile.

Este o analiza interna, nu ne vom apuca sa spunem public care sunt concluziile, dar veti vedea consecintele.

Pana atunci, la Consilul National din decembrie avem de luat cateva hotarari importante. Una se refera la criteriile de selectie pentru candidatii la locale si am preluat multe dintre conditiile societatii civile.

Este o mare placere sa il aud pe dl Antonescu exprimandu-si opiniile in spatiul public, in PNL fiecare are dreptul la opinie. M-as bucura daca as reusi sa dialoghez si in privat cu domnia sa si sa imi dea sugestii de imbunatatire a activitatii partidului.

Singurul comentariu, dar nu ca replica la dl presedinte Antonescu, e ca nu ar trebui sa fim disperati noi, oamenii politici, sa ajungem la guvernare cu orice pret. Un partid nu se conduce nici de la tribuna, nici de la TV, nici din strainatate, ci din teren. Iar impreuna cu dl Blaga, am „arat” tara. Am vazut ca sunt filiale care merg bine, am vazut ca sunt comunitati unde lucrurile merg foarte prost, pentru ca oamenii sunt foarte saraci”, a declarat Alina Gorghiu în interviul pentru ziare.com

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares