Iun 7, 2023, 22:00

PNL îl retrage pe Buşoi. Ludovic Orban se va lupta cu Firea

busoi

Cristian Buşoi nu mai este candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia va fi anunţată astăzi de conducerea partidului, după şedinţa Biroului Politic. Potrivit unor surse din conducerea partidului, candidatul va fi Ludovic Orban

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a declarat după şedinţa conducerii partidului că liberalii îşi doresc să nu faciliteze o victorie a PSD în Capitală.

„Să nu lăsăm Capitala în mâinile PSD”, a spus Predoiu, anunţând retragerea candidaturii lui Buşoi.

Acesta a prezentat un discurs scris, pregătit dinainte. „PNL are o singuiră opţiune, să câştige Capitala. Am decis să susţin candidatul PNL care va reuşi să strângă votanţii de dreapta. Forţa nu stă în ambiţiile personale. Nu mă opresc, nu dezertez, doar predau ştafeta unui coleg, domnul Ludovic Orban. Nu cred în dezertări şi cedări. Voi continua să susţin proiectul meu pentru moderniozarea sistemului de Sănătate în România”, a spus Cristian Buşoi, precizând că a luat decizia de a se retrage de comun acord cu liderii PNL şi că îl va susţine pe Ludovic Orban.

Noul candidat al PNL pentru Bucureşti a spus că nu candidează „ca să se afle în treabă”. „Ultimii 25 de ani mi i-am petrecut în slujba semenilor mei. În Bucureşti şi în jurul Bucureştiului există lucruri pe care le-am făcut”, a spus el.

 

 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares