Ian 28, 2023, 01:24

Politica fără milă. Angela Merkel a făcut să plângă o fetiță palestiniană: „Nu toată lumea poate să stea în Germania” VIDEO

merkel

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, este subiectul unui scandal pentru felul în care a tratat-o pe o tânără refugiată ameninţată cu deportarea, anunţă BBC în ediţia online. În cadrul unui forum pentru tineret, Merkel i-a spus tinerei palestiniene Reem că nu toţi imigranţii pot să rămână în Germania, şi că „unii vor trebui să plece„. Tânăra a început să plângă și Angela Mergel a bătut-o pe umăr.

Reem a povestit că ea și familia ei au așteptat patru ani să obțină dreptul de ședere în Germania și că au fost anunțați că trebuie să se întoarcă în tabăra de refugiați din Liban, singura șansă fiind aceea de a obține un permis temporar de ședere în Germania.

„Aș vrea să merg la universitate”, i-a spus Reem, în limba germană. „Este foarte greu să vezi cum alții pot să se bucure de viață și tu nu poți. Nu știu ce o să se întâmple cu mine”, a continuat fata.

Angela Merkel a replicat că „politica poate fi dură”, adăugând: „Ești o fată foarte drăguță dar trebuie să știi că sunt alte mii și mii de persoane în tabăra de refugiați palestinieni din Liban”. Germania nu poate să îi primească pe toți, a spus Cancelarul Germaniei.

Germania se așteaptă la 400 000 de cereri de azil pînă la finalul anului 2015, mai mult decât dublu față de anul 2014.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares