Mai 28, 2023, 16:05

Polițiștii lui Gabriel Oprea au pus cătușe unei femei pentru că voia să traverseze strada la Piața Obor VIDEO

captura video MEDIAFAX

O femeie a fost încătuşată de trei poliţişti după ce a fost depistată că a traversat printr-un loc nepermis, în zona Obor, din Capitală, oamenii legii spunând că au acţionat astfel întrucât aceasta a refuzat să se legitimeze, având un „comportament recalcitrant şi agresiv”.

Potrivit unui răspuns transmis la solicitarea MEDIAFAX de reprezentanţii Poliţiei, vineri, în zona Şoselei Colentina numărul 2 – Piaţa Obor a avut loc o acţiune cu caracter preventiv a Poliţiei Rutiere, pentru că în „acest loc este un punct negru pe harta rutieră a Bucureştiului, prin prisma numărului de accidente produse având de principală cauză traversarea prin loc nepermis”.

Pe parcursul acţiunii, precizează sursa citată, a fost observată o femeie, angajată în traversarea şoselei prin loc nepermis, iar în momentul în care poliţiştii rutieri i-au solicitat să se legitimeze pentru a o amenda, aceasta „a avut un comportament recalcitrant, agresiv şi a refuzat să se legitimeze”.

„Agenţii din cadrul Brigăzii Rutiere au primit sprijin din partea unei patrule de siguranţă publică şi deoarece persoana a continuat să se manifeste agresiv a fost necesară imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul secţiei de poliţie, în conformitate cu normele în vigoare”, precizează reprezentanţii Poliţiei.

Femeia a fost amendată cu 500 lei.

Potrivit sursei menţionate, pe parcursul acţiunii au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale pietonilor care au traversat prin loc nepermis.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares