Mar 30, 2023, 10:53

Ponta a sunat la Ambasada SUA să întrebe dacă i-au interzis accesul în America

ponta si obama

În timp ce amâna ședința de Guvern cu două ore, prim-ministrul Ponta scria pe Facebook că a întrebat personal la Ambasada SUA dacă i s-a retras dreptul de călătorie în America.

„Ca să oprim încă o dezinformare mizerabilă a propagandei securiste – am verificat personal și NU am nicio viza (nici diplomatică, nici turistică) retrasă de către SUA! Ce mizerie!”

Ponta a făcut această precizare în contextul apariției unor informații conform cărora din cauza problemelor sale penale, Statele Unite i-ar fi suspendat viza de călătorie.

După ce Hoyt Yee, asistentul Victoriei Nuland, a spus în urmă cu 3 săptămâni, în Camera Reprezentanților, că foști și actuali oficiali guvernamentali români și bulgari au primit interdicție de călătorie în SUA din cauza dosarelor de corupție sau a condamnărilor, BreakingNews24 a descoperit unul dintre politicienii români care au interzis în SUA: Nicușor  Constantinescu, aflat în acest moment sub control judiciar și suspendat din funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Nicușor Constantinescu a povestit că el avea viză de Statele Unite pe pașaport și că a aflat atunci când voia să plece la tratament la New York că are interdicție de călătorie în America.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares