Iun 7, 2023, 11:19

Ponta către jurnalişti, despre arestarea lui Şova: „Să nu vă aflaţi şi voi în situaţia asta”

foto obiectiv.info

Întrebat despre blocarea arestării lui Dan Şova de către PSD, Victor Ponta le-a spus jurnaliştilor din parlament: „Să nu vă aflaţi şi voi… Să fiţi arestaţi, să staţi în arest şi după aia achitaţi. Gândiţi-vă mai bine la asta”

Ponta a atacat din nou CSM şi pe Cristian Danileţ, despre care a spus că „e în gaşcă cu Sistemul”

„Numai Dănileţ are voie să comenteze cazuri aflate pe rol, că e… Nu domnule, am o mare problemă. Şi am o mare problemă ca orice cetăţean în această ţară. Sunt câţiva deştepţi care au voie orice, gen Dănileţ, că el e în gaşcă acolo cu sistemul, şi toţi ceilalţi suntem proşti, nu avem voie să comentăm. Cum adică? Ori e o regulă pentru toată lumea ori, dacă nu, nu o mai respectă nimeni. Dacă unul din CSM încalcă regula, cum mă sancţionează ei pe mine sau pe Băsescu sau pe oricine altcineva? Domnule, regula e aceeaşi? Eu aştept de la CSM să aplice regula pentru toţi. Nu poate să o aplice doar pentru muritorii de rând şi pentru ei, zeii, să nu o aplice”, a spus Ponta.

Întrebat despre prietenul său, Dan Şova, Ponta a devenit nervos: „Dacă Parchetul, procurorul, are probe, îl trimite azi în judecată şi judecătorii se pronunţă. Dacă nu are probe, înseamnă că a fost o înţelegere între procuror şi penelişti să facă circ. Dacă îl trimite în judecată, poate cineva să oprească justiţia ? Doamne fereşte, dimpotrivă ! După ce am văzut oameni arestaţi preventiv care sunt achitaţi după ce au stat luni de zile, mai bine să nu vă grăbiţi nici dumneavoastră. Să nu vă aflaţi… Gândiţi-vă ca orice cetăţean, să fiţi arestaţi şi după aceea achitaţi. Poate vă gândiţi uneori un pic mai bine la chestia asta”

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares