Iun 9, 2023, 15:27

Ponta, explicaţii halucinante: cârjele folosite ca pretext

SURSA: gov.ro

Premierul Victor Ponta a dat cu cârjele în ceremonia de învestire a noului ministru al Transporturilor. Operaţia la genunchi, cea vinovată pentru extraordinar de multe apariţii / dispariţii ale premierului, este şi de data aceasta pretextul pentru ca Ponta nu a mers la Cotroceni.

Chiar am discutat cu Gabi Oprea şi i-am zis, te rog să întrebi dacă e o problemă, vin în cârje. Nu mi se părea că este în regulă: e o ceremonie la care stau în picioare, nu puteam să stau jos şi să stau în cârje mi s-a părut o imagine destul de neplăcută. A fost un motiv, nu a fost un pretext. A fost chiar motivul real, cel cu cârjele.

Incredibil este însă modul în care explică Ponta lipsa premierului ungar, Vicktor Orban, de la inaugurarea noului punct de trecere a frontierei Nădlac 2, de pe autostrada A1, care se leagă de autostrada ungară M43 spre Mako şi Szeged. Pur şi simplu Orban a fost diplomat şi nu a venit pentru ca Ponta să nu fie nevoit să stea în picioare.

La inaugurarea autostrăzii, m-am dus şi am stat jos şi am şi spus că eu nu particip la ceremonie pentru că se punea problema să vină omologul meu. Şi atunci, acolo am rezolvat-o diplomatic, ca să zic aşa.

Aşadar, deşi prezent la eveniment, Ponta spune la Antena3 că nu a participat la ceremonie. Premierul a avut la dispoziţie un scaun special ca să poată sta aşezat, în timp ce restul participanţilor au stat în picioare.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares