Feb 1, 2023, 02:10

Ponta face apel la popor să-l forțeze pe Iohannis să promulge Codul Fiscal

ponta

Victor Ponta, încă aflat la Istanbul, a făcut un apel pe Facebook la „toți românii de bună credință”  să îl forteze pe Klaus Iohannis să promulge Codul Fiscal. Fără să îl nominalizeze pe Președinte, Ponta a scris că „în acest moment toți adversarii dezvoltării, prosperității și independenței noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din Cod”.

„Update – Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic (votat de toate partidele) și prin cea mai ampla consultare cu mediul de afaceri (în special Coaliția pentru Dezvoltarea României)! Cred că în acest moment toți adversarii dezvoltării, prosperității și independenței noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din Cod! Fac un apel la toți românii de bună credință să facem front comun împotriva oricăror asemenea tentative evident împotriva interesului nostru ca țara și societate!”, a postat Ponta pe Facebook.

Codul Fiscal se află pe masa Președintelui Iohannis, pentru promulgare. Șeful statului are posibilitatea să trimită legea înapoi la Parlament, pentru a fi reexaminată în cele două camere, dar asta se poate întîmpla de-abia în sesiunea din septembrie.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares