Iul 27, 2021, 20:21

Ponta îl atacă mitocăneşte pe Iohannis: „S-a dus ca surda la horă”

ponta si mihalache

Victor Ponta i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis care l-a acuzat ieri că vorbește peste hotare în numele României în cazul refugiaților, dar fără să îi ceară mandat. Premierul i-a reproșat președintelui că oricum „se duce la Bruxelles și nu face nimic” și că așteaptă cu nerăbdare să fie convocat la Cotroceni ca să dea explicații. „Habar nu are ce s-a discutat”, a adăugat Ponta.

„Mai bine mă chema înainte ca să afle ce face la Bruxelles”, a spus Victor Ponta într-un nou schimb de replici între palate pe tema reprezentării României peste hotare. „Așa, știti cum e o vorbă din popor, s-a dus ca surda la horă. Nu aveam nevoie de mandat de la el. Ce sunt viceprimar la Sibiu?”, le-a spus premierul jurnaliștilor care îl așteptau la sediul PSD.

De altfel Victor Ponta i-a transmis lui Klaus Iohannis că a picat ca de obicei în capcana lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte a amintit la o reuniune PMP problemele pe care le-a avut el cu Victor Ponta pe această speță.

Bulgaria, România şi Serbia sunt gata să îşi închidă graniţele dacă Germania şi Austria recurg la aceeaşi măsură, pentru a opri exodul refugiaţilor. Este concluzia la care a ajuns Victor Ponta sâmbătă la Sofia, alături de onologii din Bulgaria şi Serbia.

„S-a plimbat până la Sofia, s-a întâlnit cu alți prim-miniștri, chestiune care este interesantă ca preocupare de weekend. Domnul Ponta nu a avut niciun mandat ca să angajeze România în vreun fel.”, a declarat președintele Klaus Iohannis

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares