Aug 16, 2022, 21:55

Ponta îl denunţă public pe soţul Alinei Gorghiu: „a cerut avantaje personale de la un investitor american”

Lucian-Isar

UPDATE

Alina Gorghiu a declarat, într-o conferinţă de presă la Oradea, că Victor Ponta îl atacă pe soţul său din cauză că „nu-l plăcea”.

„Ştiţi că dl Ponta a făcut recurs la schimbarea din guvern a domnului Isar tocmai pe motivele pentru care scrie pe Facebook. Dl Antonescu a dat o declaraţie acum că n-are nicio legătură minciuna domnului Ponta cu motivele pentru care a fost schimbat domnul Isar din guvern. De fapt, motivele au fost politice şi ştiţi ce înseamnă motive politice, a spus negru pe alb că domnul Ponta nu-l plăcea , dar o să vedeţi şi poziţia domniei sale.  Sînt lucruri pe care trebuie să le luaţi cu beneficiu de inventar atunci cînd vorbeste dl Ponta şi eu am învăţat să fac asta cu maximă prudenţă pentru că vedeţi că minciuna are picioare scurte”

În timp ce soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, se afla la sediul DNA, Victor Ponta a făcut pe facebook, un denunţ împotriva lui Isar, pe care îl acuză că a solicitat „avantaje personale” de la un investitor american, în perioada în care era ministru în Cabinetul Ponta.

Fostul premier susţine că a oprimit de la serviciile secrete o informare în acest sens.

„Nu cunosc in mod evident motivele chemarii de azi la DNA / pot insa sa spun ca in aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singura ocazie in care am primit direct informare de la institutiile specializate ale statului despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru – Lucian Isar ( care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important in Romania)!
Atunci i-am spus imediat si lui Crin Antonescu de situatie si a inteles – in cateva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil ca cei care m-au informat pe mine au sesizat si DNA .

Din pacate exista si astfel de oameni.”, scrie Ponta pe Facebook

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares