Mar 25, 2023, 22:50

Ponta îl ia peste picior pe Iohannis: „Se duce nepregătit la întâlniri cu FMI”

ponta si mihalache

Victor Ponta a declarat marți la Antena 3 că Președintele Iohannis s-a dus nepregătit la întâlnirea cu delegația FMI și că acesta nu a cerut date despre bugetul pe 2016 la Guvern.

”Domnul Iohannis nu cunoaște bugetul pe 2016 pentru că nu e făcut. Nu poți să critici ceva ce nu există! Nici eu nu cunosc bugetul. Așa i-o fi scris Dan Mihalache notele! Legea ajunge abia în noiembrie în Parlament, apoi ajunge la președinte pentru promulgare.Vineri avem rectificare pozitivă, aceste sume suplimentare le repartizăm către salariile medicilor, despăgubiri în agricultură și încălzire. Rămânem în ținta de deficit de 1,83% din PIB, un PIB care e mai mare decât era în Legea Bugetului.

Nouă nu ne-a cerut nicio dată, niciun document, se duce nepregătit la întâlniri cu FMI și se bazează doar pe niște note”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

Klaus Iohannis l-a ironizat pe Ponta în cadrul întâlnirii cu delegația FMI, rugând-o pe șefa acesteia să îi spună ce a discutat cu Guvernul, pentru că el nu a fost informat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares