Mar 23, 2023, 04:48

Ponta îl linguşeşte pe Dragnea: Am datoria morală să fiu alături de el

ponta

Victor Ponta a anunţat pe Facebook că simte nevoia să facă nişte precizări legate de votul zdrobitor în favoarea lui Liviu Dragnea, deoarece „propaganda securistă e neobosită”

„Simt nevoia să fac nişte precizări pentru oamenii de bună credinţă ( care pot fi eventual derutaţi de neobosita Propagandă securistă din ţara noastră ).
1 – votul de ieri din CEX ul PSD a fost corect, democratic şi concludent / sprijinul colegilor mei pentru Liviu Dragnea ca preşedinte interimar şi pentru ideea de unitate este evident. Nu doar că respect acest vot , dar am toată voinţa şi buna credinţă de a-l sprijini pe Liviu în sarcina dificilă pe care şi-a asumat-o/ aşa cred că este bine pentru PSD, pentru Coaliţia de Guvernare şi pentru oamenii care ne-au votat (dar şi pt că Liviu Dragnea a fost alături de mine în tot mandatul meu de peste 5 ani şi am datoria morală sa fac acum acelaşi lucru faţă de el).
2 – vreau să imi dedic toata energia şi experienţa pt a duce la bun sfîrşit ( în Decembrie 2016) un Proiect Naţional la care tin foarte mult – scoatere Romaniei din prapastia economica si sociala unde ajunsese la inceputul anului 2012 ( obiectiv deja realizat ) si consolidarea noastra ca tara fruntasa in UE la crestere economica si echilibru social, oportunitati de afaceri si creare de locuri de munca, dezvoltarea a infrastructurii, stabilitate si predictibilitate privind salariile si pensiile! Pentru finalizarea acestui Proiect National sprijinul partidelor din coalitie si al liderilor acestora ( Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin) este esential.
3. Este evident ca pentru bataliile electorale din 2016 PSD are nevoie de un suflu nou si de o implicare totala in munca politica si organizatorica / nu mi-a reprosat nimeni si nu mi-a cerut nimeni sa renunt la conducerea Partidului dar nu era nevoie, pt ca am simtit eu singur ca nu mai aveam resursele ( in primul rand motivationale si de timp) pt asa ceva; asa ca am cerut colegilor mei sa decida cine sa ii conduca in acele batalii iar eu voi fi in echipa pe orice pozitie se considera necesara / ei l-au ales pe Liviu si eu il sprijin pe el, PSD si Noul USL ca sa evitam in 2016 o noua editie a blestemului „Mesterului Manole” pe care am tot trait-o din 1989 incoace!”

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares