Feb 7, 2023, 17:41

Ponta îl ridică în slăvi pe Băsescu: „Oamenii preferă un stăpân, nu o marionetă”

basescu si ponta la tsd

Victor Ponta a ținut să îl legitimeze din nou pe Traian Băsescu, declarând că acesta este principalul adversar al PSD, cel mai puternic dintre toți, și că spre deosebire de liderii PNL pe care i-a calificat drept „marionete”, Băsescu este ascultat de oameni, pentru că „oamenii preferă un stăpân”.

„Chemaţi-l pe Băsescu la dvs. în emisiune să vedeţi câtă audienţă face. Chemaţi-i şi pe Gorghiu, Blaga şi Predoiu să vedeţi că nu se uită nimeni la ei. Sunt conştient că din punct de vedere politic avem un adversar puternic. Ceilalţi sunt aşa fantome. Alţii aşteaptă să-i aducă altcineva la guvernare. Deocamdată eu nu văd decât un singur adversar puternic. Nu e vina mea că în opoziţie sunt doar nişte holograme. Ceilalţi sunt nişte marionete”, a declarat Victor Ponta luni la România TV.

„E necinstit, el a făcut mult rău României şi va face în continuare. Dar asta nu înseamnă să nu constat că atunci când are ceva de spus oamenii îl aud şi când vorbesc liderii opoziţiei nici nu ştiu cine sunt. Oamenii preferă stăpânul, nu marioneta”, a spus Ponta.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares