Dec 8, 2022, 18:41

Ponta încearcă să-l convingă pe Tăriceanu să candideze, Tăriceanu vrea să îl convingă pe Daniel Constantin

tariceanu si ponta

Călin Popescu Tăriceanu a refuzat după şedinţa ALDE să spună dacă el sau Daniel Constantin vor candida la Primăria Capitalei. Nu s-a luat o decizie şi nu doreşte să comenteze ştiri pe surse, a spus Tăriceanu, precizând că ştie că începând de astăzi se depun dosarele de candidaţi pentru alegerile locale la Birourile Electorale.

Surse din ALDE susţin că Victor Ponta a sosit de dimineaţă la sediul partidului pentru a încerca să îl convingă pe Tăriceanu să candideze la Primăria Capitalei. Ponta i-ar fi explicat lui Tăriceanu că dacă va începe procedura de revocare din funţa de preşedinte al Senatului, acest lucru i-ar aduce capital de imagine, prin victimizare şi ar rupe din voturile PSD.

PSD-iştii, adunaţi şi ei în şedinţă, au transmis rapid că ei nu vor participa la demersul de revocare a lui Tăriceanu din funcţie, pentru a câştiga bunăvoinţa acestuia.

Se pare că strategia social-democraţilor a funcţionat, Tăriceanu încercând să îl convingă la rândul ău pe Daniel Constantin să candideze la Primăria Bucureştiului

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares