Mar 25, 2023, 00:45

Ponta: „Iohannis se supără, ne mai face un dosar”

kiwi

Preşedintele Klaus Iohannis îi consideră pe toţi „nişte iobagi” care trebuie să îndeplinească ordinele sale, a declarat Victor Ponta duminică seara la B1 tv.

Întrebat, la B1tv, care sunt trei motive pentru care PSD nu acceptă numirea lui MRU la conducerea Serviciului de Informaţii Externe, Ponta a răspuns:

„Vi le dau foarte uşor şi cred că-s mai mult de trei. În primul rând, lipsa de respect şi dispreţul domnului Iohannis faţă de tot ce înseamnă lucruri importante. Eu am aflat din presă despre nominalizare, nu ştiu de unde a aflat domnul Oprea, o să vă spună dânsul. Eu am spus anul trecut şi îmi pare rău că am dreptate: domnul Iohannis ne consideră pe toţi nişte iobagi, aşa, pe moşia domniei-sale, care trebuie să îndeplinim nişte ordine, ori PSD-ul nu îndeplineşte ordinele domnului Iohannis, mai ales când sunt greşite (…) Am spus în campanie acest lucru, în primele luni am avut poate impresia, dar după aceea mi se verifică. Domnul Iohannis are o mentalitate de… aşa, cu românii în general, şi noi trebuie să îndeplinim dorinţele sale, ori noi nu le îndeplinim. Asta e, se supără, mai ne face un dosar, mai ne face ceva, nu ştiu, dar nu le îndeplinim”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares