Iun 7, 2023, 18:05

Ponta l-a numit subprefect pe fiul lui Mihai Stănişoară, fostul consilier al lui Băsescu

andrei stanisoara

Surse guvernamentale au declarat pentru informatiadeseverin.ro faptul că în cadrul şedinţei de guvern de miercuri s-a aprobat numirea lui Andrei Stănişoară în funcţia de subprefect al judeţului Mehedinţi. Acesta îl inlocuieste pe Felix Manta, cel care a detinut aceste mandat în ultimii trei ani de zile. Andrei Stănişoară este angajat ca şi consilier juridic în cadrul Agenţiei pentru Plăţi şi Prestaţii Sociale.

Ludovic Orban a scris pe Facebook că numirea se datorează de fapt relaţiei între tatăl noului subprefect şi vicepremierul Gabriel Oprea:

„Evident ca in aceasta istorioara nu este vorba de traseism pollitic, nu este vorba de nepotism, nu este vorba de ilegalitate sau de politizarea administratiei. Nu. Este vorba doar de promovarea tinerilor. Sigur ca miile de functionari publici de cariera din judetul Mehedinti, care ar fi putut aspira legitim la o functie de suprefect au fost batjocoriti de guvern.
As mai adauga la final ca mai „exista o explicatie” . Domnul Stanisoara este doctor, cu un doctorat obtinut la Academia Nationala de Informatii si l-a avut ca indrumator la doctorat pe nimeni altul decat pe…evident… Gabriel Oprea.”

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares