Iun 2, 2023, 01:34

Ponta: Nu rămân premier după alegeri. Dragnea: Ar fi cam mult, totuşi!

dragnea si oprea

Victor Ponta şi Liviu Dragnea au fost protagoniştii unui episod de umor involuntar, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu, în care premierul a declarat că după alegerile din 2016, chiar dacă ar avea sprijinul unei coaliţii, nu va mai dori să fie şeful guvernului. De lângă el, s-a auzit vocea lui Liviu Dragnea: „Ar fi cam mult totuşi”

Victor Ponta:

„PSD, UNPR, ALDE , minorităţi, au susţinut actualul guvern. Oricând se găseşte o formulă mai bună, eu o sprijin. Este şi motivul pentru care nu am demisionat. Să demisionez eu şi să vină nea Predoiu şi cu doamna Gorghiu, aia ar fi o trădare. Atâta timp cât va exista sprijinul coaliţiei de la guvernare….

După aceea şi dacă există nu rămân eu, să fie foarte clar.”

Liviu Dragnea:

„Ar fi cam mult totuşi.”

Victor Ponta:

„Pe bună dreptate e prea mult. Aici sunt cu totul de acord”

„Nu este nicio discuţie făcută sau începută cu nimeni de la Cotroceni pentru schimbarea primului-ministru, trebuie să discutăm în mod serios despre astfel de lucruri. A fost moţiunea de cenzură care a picat, şi PSD, şi UNPR, şi ALDE şi minorităţile au susţinut în continuare Guvernul, restul sunt speculaţii, nu există. Chiar dacă încă nu am fost ales preşedinte al partidului, ca preşedinte interimar vreau să vă spun că cea mai credibilă sursă din PSD sunt eu, deci oricine altcineva îşi dă cu părerea, nu există o asemenea discuţie”, a declarat Liviu Dragnea, în aceeaşi conferinţă de presă.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares