Mar 30, 2023, 04:54

Ponta o pârăşte pe Alina Gorghiu: Se ducea la Gabriel Oprea la cafele

gorghiu

Alina Gorghiu, care cere demisia lui gabriel Oprea, îi făcea dese vizite vicepremierului, la MAI, „la cafea”, a dezvăluit Victor Ponta, luni, la sediul PSD, precizând că şi Klaus Iohhanis îl chema pe Oprea la Cotroceni.

„Strict politic, cred că e o lecţie foarte bună pentru toţi, şi pentru domnul Oprea. Îmi aduc aminte că în fiecare dimineaţa îl chema Klaus Iohannis să-i spună să rupă coaliţia şi să-l pună prim-ministru, după aia venea doamna Gorghiu la Ministerul de Interne la cafea, după aia Predoiu înălţa nişte ode prin presă”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat de jurnalişti când a fost copreşedintele PNL Alina Gorghiu la Ministerul de Interne, Victor Ponta a răspuns că „înainte de moţiunea de cenzură”.

Pe de altă parte, primul-ministru a explicat, citat de Mediafaxm, de ce până acum nu a avut o declaraţie publică în ceea ce priveşte cazul poliţistului decedat şi cererea societăţii civile ca Gabriel Oprea să-şi dea demisia din funcţia de ministru de Interne.

„Fiind vorba despre un caz cercetat de către Parchet, după cum ştiţi foarte bine, eu am o interdicţie de la CSM, nici măcar cazul meu nu am voie să-l comentez că afectez independenţa justiţiei. Cu atât mai puţin pot să comentez un alt caz aflat pe rolul Parchetelor”, a arătat Ponta.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares