Iun 7, 2023, 13:09

Ponta pune pe masă motive să fie exclus din PSD. Recunoaște că este guru în PRU și spune că Dragnea e „paranoic”

ponta se imbratiseaza cu dragnea

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la B1 tv, că se numără printre inițiatorii PRU și că este în spatele plecării parlamentarilor PSD la partidul lui Bogdan Diaconu. „Eu l-am adus pe Bogdan Diaconu în PSD, eu l-am sfătuit să plece”, a spus Ponta, care a ținut să precizeze că el l-a ajutat pe Bogdan Diaconu să îi convingă pe parlamentarii PSD să plece. „I-am zis: ”Da, te ajut, îți dau idei, îți spun oameni liberi!”, a spus Ponta.

”Am făcut cu PRU exact cum am făcut cu ALDE. Tăriceanu era singur, i-am zis să îl ajut să facă un partid, pentru că PNL nu mai era liberal. L-am numit președintele Senatului și m-am certat cu pesediștii, care acum sunt prieteni cu ei. Le-am zis: ”Nu fiți hapsâni!”. Ce făceam fără ALDE? Am avut nevoie de un partid în care să vină oameni care nu se înțelegeau cu lideri. PSD e un partid cu mesaj politic corect, e nevoie de un partid care să atragă oamenii nemulțumiți”, a povestit Ponta, care sus;ine c[ PRU este o idee bună care vine în sprijinul PSD.

Întrebat dacă se va duce la PRU, Ponta a răspuns: „Eu v-am spus care a fost rolul meu. Eu aș vrea să rămîn în PSD”.

Fostul premier l-a atacat pe pre;edintele PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus că este paranoic: „E paranoia unora, că eu vreau să fiu președinte. Eu nu vreau să fiu președinte la PSD pînă nu voi avea o decizie definitivă în instanță”. Voctor Ponta a mai spus că „PSD e un partid cu un scor bun dar care nu face nimic, doar stă”

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares