Mar 30, 2023, 04:12

Ponta rupe PSD? Deputatul PSD Gavril Mârza: Bogdan Diaconu m-a sunat din partea lui Victor Ponta, că Victor Ponta va fi preşedinte la PRU

ponta si dragnea

Deputatul PSD de Suceva, Gavril Mârza, a declarat că duminică a fost sunat de Bogdan Diaconu, care l-a invitat să treacă la PRU, susţinând că şi Victor Ponta va veni la acest partid, în funcţia de preşedinte.

„Ieri în jurul orei 11:00, am primit un telefon, nu recunoşteam telefonul pentru că cu domnul Bogdan am vorbit pentru prima oară ieri. Mi-a spus că dacă nu vreau să mă aliez şi eu mişcării care are loc la această dată, dacă am văzut pe media că se construieşte Partidul România Unită şi mă invită să particip pentru că el vorbeşte în numele lui Victor. Sigur că i-am spus că eu nu voi mai candida, iar la sfârşitul acestui mandat nu voi face acest pas. după care mi-a spus că ar fi foarte de folos să mă înscriu pentru că se urmăreşte o destructurare al PSD. Că domnul Ponta, adică Victor va fi preşedinte, iar Bogdan Diaconu preşedinte executiv şi sigur l-am cam dezamăgit pentru că nu mă interesează o asemenea mişcare”, a declarat Mârza la Antena 3.

De menţionat că Bogdan Diaconu a anunţat astăzi că şi deputatul PSD Ion Eparu a trecut la PRU, la fel ca şi fosul senator PSD Daniel Savu.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares