Ian 27, 2023, 22:49

Ponta spune că soţul Alinei Gorghiu e ofiţer acoperit. Gorghiu: „Omul e de domeniul patologicului”

ponta si gorghiu

Victor Ponta a mutat subiectul ofiţerului acoeprit din PSD la PNL, spunând că soţul Alinei Gorghiu ese agent al unui serviciu secret.

Întrebat dacă a fost convocat la Comisia SRI la audieri pe această temă, Ponta  a răspuns: „La cine domne’, la Calimente?”.

„Păi, la SRI nu m-a chemat, dar Calimente e un păcălici, știți foarte bine. O să-i spun, Lucian Isar e, despre el vorbeam”, a adăugat Ponta.

Fiind întrebat dacă va dezvălui un nume de „ofițer acoperit” din PSD, fostul lider al social-democraților a continuat: „Nu, nu de Isar. Preia tot. A preluat PNL”, a spus Ponta.

Alina Gorghiu a reacţionat spunând că Ponta „este bolnav”

„Omul e de domeniul patologicului și sunt convinsă că o întreagă țară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect și predicat. Până acum făcea un rău imens PSD-ului. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soțul meu, care este persoană fizică, privată, nu are nicio legătură cu viața politică, va acapara PSD-ul este de noaptea minții, dar doar PSD-ul poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declarație. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubrațiile acestui om”, a spus Gorghiu

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares