Iun 3, 2023, 13:36

Predoiu îl ia peste picior pe Iohannis. „Doctrina PNL e pas cu pas”

predoiu si iohannis

Cătălin Predoiu, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, a declarat că a avut joi o discuţie cu Ciprian Ciucu şi că, în zilele următoare, după parcurgerea formalităţilor, acesta, în calitate de membru al PNL, i se va alătura într-un ‘tandem’ primar-viceprimar în cursa electorală. Întrebat când se va oficializa această formulă elctorală, Predoiu a răspuns cu o ironie la adres Preşedintelui Iohannis: „Ştiţi că doctrina noastră este pas cu pas”. 

‘Am discutat chestiuni legate de programul de guvernare locală al Bucureştiului, despre preocupările domniei sale despre integritate, anticorupţie şi o infrastructură modernă. Sunt obiective pe care le avem şi noi în program şi de aceea discuţiile au fost extrem de fructuoase. Vom avansa pe direcţia pe care am anunţat-o, respectiv de a face un tandem pentru funcţiile de primar şi viceprimar, cu domnul Ciucu, în calitatea domniei sale de membru PNL, dar nu vreau să anticipez până când nu terminăm toate formalităţile care vor avea loc în aceste zile’, a declarat Cătălin Predoiu la finalul BPN al PNL Bucureşti.

El a afirmat că ‘unificarea dreptei trebuie să vină în voturi în primul rând’, întrebat despre o posibilă discuţie cu preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe acest subiect.

‘Eu am făcut un apel şi reiau acest apel către toţi votanţii cu vederi de centru-dreapta să unifice acest vot, să dea un vot util candidaţilor PNL şi atunci vedeţi că, în timp, istoria va uni aceste forţe, care pot rămâne în formule politice independente, autonome. Ceea ce este important este să impunem un vot util, să oprim PSD din tentativa de a pune din nou mâna pe administraţia Capitalei. Şi PNL este singurul partid care poate opri PSD. Acesta este mesajul meu către întreaga dreaptă’, a mai afirmat Predoiu.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares