Iun 3, 2023, 14:07

Predoiu se spală pe mâini: Nu eu l-am propus pe Marian Munteanu

catalin predoiu

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a ţinut să se dezică de noul candidat al partidului la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, despre care şefii săi, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au declarat marţi că a fot propus ede el pentru calitatea de candidat.

„Unii dintre colegi, copresedintele Blaga si o parte din ziarele de azi au fost mult prea generosi, respectiv generoase cu mine, atunci cand au spus ca mi-a apartinut propunerea Marian Munteanu. Am propus intr-adevar solutia societatii civile, dar nu vreau sa-mi arog merite necuvenite”, a spus Predoiu. 

Acesta se declară mulţumit de alegerea partidului şi dezvăluie că „Marian Munteanu a fost apropiat de PNL dinainte de nominalizare”. „Dansul acceptase deja sa faca parte din comitetul de sprijin al lui Ludovic Orban din partea societatii civile, astfel incat trecerea la noua calitate a fost fireasca”, a spus Predoiu.

Acesta a dat asigurări că PNL Bucureşti va organiza campania lui Marian Munteanu dar a ţinut şi să precizeze că PNL trebuie să rămână „pe linia democratiei si a euroatlanticismului, valorile care au adus in Romania atat bine cat s-a putut aduce dupa 1990”, ca o aluzie la orientarea anti-occidentală a noului candidat liberal.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares