Mar 29, 2023, 18:39

Actorul Charlie Sheen a confirmat în direct la postul de televiziune NBC că a fost infectat cu HIV VIDEO

charlie-sheen

UPDATE Charlie Sheen a recunoscut în urmă cu puțin timp că a fost diagnosticat cu HIV acum 4 ani. Actorul spune că a fost nevoit să plătească mulți oameni ca secretul lui să nu fie dezvăluit. „Sunt 3 litere cu care îmi e greu să mă împac. Am HIV”, a spus unul dintre cei mai bine plătiți actori din toate timpurile la emisiunea „Today” a postului NBC. Doctorul său a ținut să menționeze că Sheen nu are SIDA, dar că a contractat sindromul HIV.

Charlie Sheen va apărea în una dintre cele mai populare emisiuni din Statele Unite, „Today”, unde va dezvălui că a fost diagnosticat cu HIV. Potrivit Fox News, National Enquirer sau TMZ, Sheen este vedeta despre care mai multe publicații au scris în ultimele zile că ar avea SIDA, dar al cărei nume nu a fost dezvăluit până acum.

NBC, televiziunea care găzduiește emisiunea „Today” în care urmează să apară Charlie Sheen, a emis chiar un comunicat de presă în care a spus că Charlie Sheen este pe cale să facă un anunț personal. Actorul nu a vrut să comenteze zvonurile, iar avocatul său susține că va vorbi cu presa numai după emisiune.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen, în vârstă de 50 de ani, a fost deosebit de turbulentă, marcată de scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men”, în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper.

La sfțrșitul anului trecut a fost anchetat de poliţiştii din Los Angeles după ce și-ar fi atacat dentistul cu un cuţit, în timp ce vedeta americană ar fi fost sub influenţa drogurilor.

 

 

0 Comentarii

Shares