Iun 6, 2023, 05:12

Presa din Sibiu: Carmen Iohannis şi-a angajat instructor de tenis

foto Turnul Sfatului

Turnul Sfatului anunţă în ediţia de miercuri că Prima Doamnă şi-a angajat de şase luni, adică imediat după alegeri, un instructor de tenis, afişându-se la meciurile de tenis din oraş împreună cu acesta.

„Prima Doamnă a României a fost prezentă ieri ȋn tribune la turneul de tenis Pamira Open 2015, pentru a-l susține pe sibianul Victor Cornea, care a jucat ȋn primul tur al competiției.

Din păcate pentru sportiv, susţinerea lui Carmen Iohannis nu i-a adus însă şi noroc, Victor fiind învins, scor 3-6, 6-4, 2-6, de germanul Stephan Hoiss.

Soția președintelui României a fost ȋnsoțită de Marius Vecerdea, antrenorul lui Victor Cornea și instructorul de tenis al cuplului prezidențial. Carmen Iohannis s-a afișat ȋn tribune ȋntr-o ținută sportivă: numai ce ȋși terminase sesiunea de antrenament, supravegheată atent de instructorul de tenis Marius Vecerdea. Dacă se ştie că președintele practică ocazional tenisul ȋncă din 2010, la baza Pamira din Sibiu, Prima Doamnă cochetează cu tenisul de aproximativ 5-6 luni, susținând cursuri de inițiere de două ori pe săptămână, tot la aceeași bază sportivă.”, scrie publicaţia sibiană.

foto Turnul Sfatului
foto Turnul Sfatului
foto Turnul Sfatului
foto Turnul Sfatului

0 Comentarii

Shares