Feb 7, 2023, 04:02

Presa locală: Baronul de Arad, prins cu șpaga în mână, a aruncat plicul cu bani în tufele de trandafiri din fața casei

foto specialarad.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, liberalul Nicolae Ioţcu, a fost prins în flagrant, vineri, de procurorii DNA Timişoara, în timp ce primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, pentru un contract de lucrări făcute la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, susţin surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax.ro  că Nicolae Ioţcu a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie în timp ce primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri. Flagrantul a fost organizat în faţa locuinţei lui Ioţcu din municipiul Arad.

Potrivit surselor citate, banii i-ar fi fost daţi şefului CJ pentru un contract de lucrări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.

Procurorii au beneficiat în acest caz de sprijinul SRI Arad.

Site-ul specialarad.ro scrie că în timpul flagrantului, panicat, Ioțcu a aruncat plicul cu mita în tufa de trandafiri din fața propriei case, pretinzând că nu-i al lui.
La vederea anchetatorilor, Ioţcu a aruncat plicul cu bani în tufa de trandafiri din faţa casei sale, pretinzând, panicat, că „nu ştie ce-i cu banii ăia”!, susține specialarad.ro.

0 Comentarii

Shares