Dec 1, 2021, 11:05

Prima doamnă a Statelor Unite are videoclip în care cântă rap VIDEO

michelle

Michelle Obama iese din Casa Albă cu ochelarii de soare la ochi, în reluare și începe și cântă rap. Se întâmplă în videoclipul făcut de prima doamnă a Americii, prin care încearcă să responsabilizeze copiii să meargă la școală.

„Dacă vrei să mergi cu avionul, ar trebui să mergi la colegiu. Vrei să ajungi sus și să încasezi cecuri? Umpleți capul cu învățătur”, este unul dintre versurile cântate de Michelle și comediantul Jay Pharoah, cunoscut mai degrabă pentru modul în care îl imită pe Barack Obama la  Saturday Night Live. În videoclip acesta aruncă bani în Casa Alba.

Videoclipul este parte a unei campanii în care Michelle Obama încearcă să încurajeze copiii între 14 și 19 ani înspre învățământul superior. Prima doamnă, care a crescut într-o familie cu venituri medii din Chicago, le-a vorbit adesea elevilor despre cât de mult a trebuit să muncească pentru a ajunge la Princeton și Harvard.

„În sudul orașului Chicago, cu toții știm/ Trebuie să muncim peste program în fiecare zi ca să apucăm ziua de mâine/ Toți își pot vedea visul îndeplinit/ Hei, copile care asculți piesa în Michigan, este și pentru tine”, cântă prima doamnă.

Americanii au luat cu asalt rețelele sociale după difuzarea videoclipului, cerându-i lui Michelle Obama să scoată un album.

Michelle Obama a lansat în urmă cu cinci ani campania naţională „Let’s Move” pentru a soluţiona problema obezităţii infantile din Statele Unite. De atunci, ea a apărut la numeroase show-uri de televiziune sau evenimente, unde a promovat mişcarea fizică, sau a postat pe Internet imagini în care apare făcând sport sau recomandând consumul de alimente sănătoase.

Președintele Obama a participat și el la demersul soției sale. Obama a făcut un videoclip în care demonstrează că mișcare se poate face oriunde. El a alergat alături de vicepreşedintele american Joe Biden, până în Biroul Oval de la Casa Albă.

0 Comentarii

Shares