Iun 7, 2023, 18:49

Prințul Charles l-a invitat pe Iohannis la Londra

kiwi si charles

Prințul Charles, primit astăzi la palatul Cotroceni, l-a invitat pe Klaus Iohannis să facă o vizită în Regatul Marii Britanii, anunță Administrația Prezidențială, într-un comunicat. „În cadrul întrevederii, Alteța Sa Regală Prințul de Wales a mulțumit României pentru contribuția sa susținută în teatrele de operații și în combaterea terorismului internațional. De asemenea, Președintele României și Alteța Sa Regală au exprimat îngrijorarea comună pentru evoluțiile din vecinătatea estică a României și în special din Ucraina.

În finalul întâlnirii, Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, i-a adresat Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, invitația de a vizita Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, invitație pe care Președintele României a acceptat-o cu plăcere”, se arată în comunicat.

Președinția mai spune că „Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, a rememorat, în debutul întâlnirii, prima sa vizită la Sibiu. Totodată, Alteța Sa Regală a apreciat modul în care municipiul Sibiu s-a dezvoltat în timpul mandatelor domnului Klaus Iohannis, contribuind astfel la protejarea moștenirii istorice și culturale a Transilvaniei”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares