Iul 6, 2022, 13:21

Prinţul Charles, solidar cu victimele tragediei din Colectiv

kiwi si charles

Prinţul Charles al Marii Britanii a trimis un mesaj de condoleanţe în urma tragediei de la Bucureşti. Cuvintele sale sunt adresate preşedintelui Iohannis şi premierului Victor Ponta

„Excelenţa voastră, 

Sunt şocat să aud de tragedia care a avut loc vineri în clubul din Bucureşti şi am vrut să stiţi cât de rău îmi pare pentru toţi acei români care au pierdut pe cei dragi în teribilul incendiu. Gândurile mele merg şi către victimele care sunt în spital şi către familiile lor care aşteaptă nerăbdători lângă paturile lor.

Gândurile mele şi rugăciunile sunt cu dumneavoastră şi către poporul român”, a spus prinţul Charles într-o scrisoare deschisă.

Prinţul Charles a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai României, promovând puternic turismul din Transilvania, acolo unde are şi proprietăţi.

De curând, Transilvania a fost plasată pe primul loc în Topul 10 al celor mai atractive regiuni din lume care merită să fie vizitate în anul 2016, întocmit de editorii ghidului de călătorii Lonely Planet, depăşind Hawaii sau alte zone celelebre din Germania sau Franţa.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares