Mar 30, 2023, 05:48

Prinţul Nicolae anunţă că suferă în exil şi pune paie pe focul scandalului de la Casa Regală

printul nicolae

În toiul scandalului generat de suspiciunile legate de starea de sănătate a Regelui Mihai şi preluarea conducerii Casei Regale de către Radu Duda, Prinţul Nicolae transmite cu insitenţă mesaje publice din exil, arătând că suferă din cauza acestuia dar că nu are de gând să tacă. 

„A trecut un an greu şi profund nedrept, care mi-a răpit ţara şi m-a dus departe de voi, într-un exil pe care însă l-am acceptat”, a scris joi Nicolae Medforth Mills pe pagina sa de Facebook, precizând însă că în ciuda celor întâmplate, „Respectul faţă de Majestatea Sa rămâne neclintit”

Un mesaj similar a scris Prinţul şi de Crăciun: „Gândul meu se îndreaptă către toţi românii, dar mai ales către cei care, ca şi mine, sărbătoresc Crăciunul departe de ţară, cu sufletul încărcat cu dor şi tristeţe”

Şi de de 1 Decembrie, Nicolae a ţinut să arate că nu a acceptat exilul şi că nu are de gând să tacă: „Când e ziua ţării tale, când trecutul e mai prezent ca oricând, cel mai greu este să nu fii acasă. Cu exilul nu te înveţi. Exilul doare teribil!”

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares