Mar 28, 2023, 02:30

Profesoara analfabetă cu doctorat este partener al Academiei Române. Comisia de Etică s-a sesizat după ce povestea ei a devenit virală

cr-4

Profesor doctor Cristiana Sârbu, ale cărei dovezi de analfabetism au devenit virale pe Facebook , este nu numai fost consilier al președinților Ion Iliescu și Emil Constantinescu, ci și partener al Academiei Române. Cristiana Sârbu, care scrie că „totuși nu este simplu să ajungi ÂN rândurile Academiei Române” și că speră ca tot restul Vieți să aducă maximul de expertiză”, se prezintă ca autor a peste 100 de lucrări științifice și spune că a luat doctoratul în științe în cadrul Universităţii Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti.

Mai mult decât atât, conferențiarul universitar care susține cursuri cu studenții la Universitatea de Științe Agronomice, este partener al Academiei Române la organizarea a nenumărate evenimente, după cum se poate vedea la o simplă căutare pe internet.

Cum poate să ajungă o astfel de persoană doctor în științe, consilier al președinților României și să stea la masă pe post de coordonator știițific de proiect cu membri ai Academiei Române este un mister. academicienii

Un mister este și explicația faptului că până ca isprăvile doamnei profesor doctor să devină celebre online, șefii Universității de Științe Agronomice nu au găsit în neregulă faptul că aceasta nu știe să scrie corect românește dar susține cursuri în fața studenților.

Raluca Manea, decan al Facultăţii de îmbunătăţiri funciare şi ingineria mediului a declarat marți pentru Antena 1 că Cristiana Sârbu este conferențiar, nu profesor universitar, și că, în urma sesizărilor publicului, „Vom înainta către senatul universităţii această situaţie să fie analizată şi să se ia măsurile care sunt necesare”.

Cazul a ajuns deja la Comisia de Etică a facultăţii, susțin șefii instituției

 

cristina sarbu
credit foto Paul Gabor
cr s2
credit foto Paul Gabor
cs3
credit foto Paul Gabor

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares