Mar 30, 2023, 05:38

Profit.ro: Încă un polițist-motociclist era să moară în escorta lui Gabriel Oprea. Cazul a fost muşamalizat

UPDATE

TVR reacţionează şi se apără: „Referitor la criticile aduse privind nedifuzarea de unui accident în Jurnalul TVR din data de 21 septembrie în care a fost implicat un poliţist, facem următoarele precizări:

O echipă TVR a fost trimisă să filmeze urmările unui accident pe Calea Victoriei, în urma sesizării făcute de unul dintre reporterii televiziunii, aflat în zonă. În imaginile surprinse de cameramanul TVR apar maşina avariată şi câţiva poliţişti de la Brigada Rutieră. Din informaţiile obţinute ulterior, era vorba despre un motociclist de la Poliţia Rutieră, acroşat de un autoturism.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca a prezentat accidentul drept unul uşor, fără urmări grave pentru părţile implicate şi nu a oferit alte detalii.

Ţinând cont de celelalte subiecte ale zilei şi de faptul că nu erau consecinţe grave, s-a luat decizia de a nu include subiectul în emisiunile informative din ziua respectivă.”

Site-ul Profit.ro scrie că există încă un poliţist care şi-a pus viaţa în pericol într-o misiune în coloana lui Gabriel Oprea.

„Sursele Profit.ro precizează că accidentul în urma căruia polițistul Cosmin Bogdan Gigina și-a pierdut viața nu este primul incident în care este implicat un motociclist din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Agentul Dorel Moraru a căzut cu motocicleta, acum câteva săptămâni, tot în timp ce făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea.  Incidentul a fost filmat de o echipă a TVR, însă imaginile nu au fost difuzate.

Agentul Dorel Moraru a suferit o fractură la picior și are umărul dislocat, iar motocicleta a fost grav avariată, precizează sursele Profit.ro. Polițistul conducea o motocicletă din coloana oficială a lui Gabriel Oprea și a căzut pe Calea Victoriei din Capitală. Accidentul ar fi avut loc într-o seară, acum câteva săptămâni.

Accidentul a fost filmat de o echipă a televiziunii publice, însă TVR nu a difuzat nicio știre cu privire la acest eveniment.”, scrie profit.ro

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares