Iun 6, 2023, 05:33

PSD către Zgonea: „Nu eşti vătaful nostru!”. Zgonea: „dacă vreţi eu mă retrag din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”

zgomnea

Valeriu Zgonea este contestat de colegii de la PSD care îl acuză că se comportă ca un „vătaf”. în şedinţa grupurilro parlamentare reunite al PSD, Zgonea şi-a atras mânia colegilor în momentul în care l-a întrerupt pe Şerban Nicolae care reproşa conducerii partidului că nu a reuşit să amâne votul în plen pentru numirea lui MRU la SIE pînă la toamnă. „De ce trebuie să ascultăm de UNPR?”, a întrebat Şerban Nicolae, moment în care Zgonea i-a întrerupt discursul.

Colegii săi au început să strige la el, suficient de tare pentru a se auzi prin uşa sălii de şedinţă: „Nu se poate să ne conduci tu aşa pe noi, că nu eşti vătaf! Aşa faci de multă vreme!”.

Zgonea a replicat oferindu-se să renunţe la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor: „dacă vreţi eu mă retrag din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”

După şedinţă, Zgonea a declarat că este normal să fie mai „emoţionali” colegii săi, dar că aceştia nu i-au cerut demisia. Zgonea, suspectat că serveşte interesele lui Klaus Iohannis în parlament, a explicat că are o relaţie instituţională foarte bună cu Preşedintele. Totodată, Zgonea a spus că PSD nu ar avea nimic de câştigat dacă votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu ar fi amânat pînă în septembrie.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares